Auto customizen

Mercedes autostuur volledig op maat designen? Kies voor KBG Customz. Wij zijn dé stuurtjes specialisten van Nederland. Kies uit alcantara, carbon en nog veel meer opties.

Autostuur

Inhoudsopgave

Autostuur

Autostuur bekleden

Autostuur laten bekleden? Kies voor KBG Customz. Wij kunnen uw droom stuur realiseren. Van klassiek tot modern, geen klus is te groot of te klein voor KBG Customz. Ons deskundige team van bekledingstechnici werkt met u samen bij elke stap om ervoor te zorgen dat uw stuur perfect is en precies is wat u voor ogen had. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen zodat uw nieuwe bekleding een leven lang meegaat! Plus, al onze bekleding stukken komen met garantie om uw tevredenheid te garanderen. Dus, als u op zoek bent naar de perfecte stuurwiel bekleding, kijk dan niet verder dan KBG Customz! Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons helpen.

Custom autostuur samenstellen

Sinds kort is het mogelijk om via onze website een custom autostuur zelf samen te stellen naar eigen smaak. Zo kunt u kiezen uit materiaal als Alcantara, Carbon, Leer of een 12 uur markering, waar u de kleur van kunt bepalen. Hiermee maakt u een uniek stuurwiel dat niemand anders heeft. Wij bieden ook de mogelijkheid om tegen een meerprijs uw stuurwiel te personaliseren met bijv. stuurflippers. Dus, als u een custom auto stuurwiel montage wilt, kijk dan niet verder dan KBG Customz! Neem contact met ons op voor meer informatie. De prijzen voor een custom autostuur ,vind u op onze website.

Volledig alcantara stuur samenstellen

Volledig alcantara stuur samenstellen is de perfecte oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een exclusieve en luxueuze uitstraling in hun auto. Alcantara is een zachte en duurzame stof die zich kenmerkt door zijn unieke uiterlijk en aanvoelen.

Bij onze garage kunt u uw eigen volledig alcantara stuur samenstellen. Onze experts werken samen met u om het perfecte stuur te creëren dat aan uw specifieke wensen voldoet. Of u nu op zoek bent naar een bepaalde kleur, stijl of afwerking, onze specialisten staan klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw ideale alcantara stuur.

Carbon stuur met digitale toeren verlichting

Met een carbon stuur met digitale toeren verlichting krijgt u de ultieme combinatie van stijl en prestaties in uw auto. Carbon is een sterk en licht materiaal dat niet alleen een uniek uiterlijk geeft aan uw stuur, maar ook bijdraagt aan een betere grip.

Onze digitale toeren verlichting geeft u niet alleen een opvallend accent in uw auto, maar maakt het ook gemakkelijker om snel de toeren af te lezen. Deze verlichting is nauwkeurig en helder, waardoor u altijd op de hoogte bent van de prestaties van de auto. Bij onze garage kunt u uw carbon stuur samenstellen met digitale toeren verlichting naar uw wensen. Onze specialisten werken samen met u om het perfecte stuur te creëren dat aan uw specifieke wensen voldoet. Of u nu op zoek bent naar een bepaalde kleur, stijl of afwerking, onze specialisten staan klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw ideale carbon stuur.

Website link