Encore Parfait logo

Beton cire kan worden toegepast op wanden als op vloeren. Ideaal voor een moderne en unieke look in uw woning. Schakel ons bedrijf vandaag nog in om beton cire aan te laten brengen.

Beton Cire muur

Inhoudsopgave

Beton-cire-muur

Beton cire muur voor een moderne twist

Huiseigenaren die op zoek naar een unieke en moderne twist kunnen overwegen gebruik te maken van Beton Cire in hun woonkamer. Dit type van afwerking, wordt gemaakt door het aanbrengen van een dunne laag beton op het oppervlak, zorgt dit voor een industriële chique uitstraling in elke kamer. 

Bovendien is beton cire is verkrijgbaar in een breed scala van kleuren en afwerkingen, dus het is gemakkelijk om de perfecte match voor stijl van elk huis te vinden. Het beste van alles, dit type van afwerking zeer duurzaam is en gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een ideale keuze voor drukke huishoudens. Degenen die op zoek zijn naar een vleugje elegantie toe te voegen aan hun woonkamer zou het verstandig zijn om te overwegen met behulp van beton cire in hun ontwerp.

Wat is beton cire?

Voor wie op zoek is naar een moderne kijk op traditionele stucwerk, kan beton cire zijn de perfecte optie. Dit materiaal is vergelijkbaar met gewoon stucwerk, maar wordt gemaakt met microcement, fijngemalen kiezelstenen en zand, en een speciale kunsthars. Deze combinatie geeft beton cire een slanke, gladde afwerking die perfect is voor eigentijdse woningen en bedrijven.

Bovendien, beton cire is verkrijgbaar in een breed scala van kleuren, zodat u de perfecte look voor uw ruimte te creëren. Of u nu op zoek bent naar een subtiel accent of een dramatische verklaring, beton cire kan u helpen bereiken van de look die u wenst.

Beton cire is beschikbaar in verschillende kleuren

Bij een beton cire muur denken de meeste aan een saaie grijze muur. Grijs is natuurlijk een neutrale kleur, maar is niet echt sfeervol. Hierdoor zou u kunnen besluiten af te stappen van een beton cire muur in uw woning. Bij Encore Parfait laten wij het hier niet bij.

Zo verzorgen wij verschillende wandafwerkingen waarbij wij gebruik maken van beton cire. U kunt kiezen uit allerlei denkbare kleuren, om precies te zijn bieden wij 60 verschillende kleuren aan. Er zit dus hoe dan ook een kleur tussen die aansluit op uw woning.

Voordelen van een beton cire muur

Een beton cire muur kent vele voordelen. Zo creëert u een chique uitstraling in uw woning, waarbij weinig onderhoud nodig is. Het is ook een zeer sterke en duurzame afwerking. Er zijn veel verschillende kleuren en afwerkingen van beton cire om uit te kiezen, dus je kunt de perfecte match voor de stijl van uw huis te vinden

Als u op zoek bent naar een moderne en unieke manier om het uiterlijk van uw woonkamer update, overweeg dan het gebruik van beton cire in uw woning.

Beton cire muur steeds populairder

Beton is een veelzijdig bouwmateriaal dat kan worden gebruikt voor een verscheidenheid van doeleinden, van opritten en patio’s tot muren en vloeren. In de afgelopen jaren is beton steeds populairder geworden als decoratief element in huis. Betonnen cire muren zijn vooral populair in badkamers, waar ze zorgen voor een slanke en stijlvolle look. Beton cire muren worden gemaakt door het gieten van beton in een mal en vervolgens polijsten tot een gladde, glanzende afwerking te creëren. 

Deze muren zijn waterdicht en gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze een ideale keuze voor natte ruimtes zoals badkamers. Bovendien, beton cire muren zijn zeer duurzaam en zal duren voor vele jaren met de juiste zorg. Als u op zoek bent naar een unieke en stijlvolle manier om uw badkamer te updaten, overweeg dan het installeren van een betonnen cire muur.

Contact Encore Parfait