binnenbewegwijzering plaatsen

Binnenbewegwijzering laten plaatsen door Replato? Wij verzorgen de bewegwijzering voor binnen van A tot Z.

Binnenbewegwijzering van A tot Z

Inhoudsopgave

binnenbewegwijzering replato

Binnenbewegwijzering voor een kantoor, fabriek, hotel, ziekenhuis of ander (bedrijfs)pand nodig? Replato regelt het van A tot Z.

Van kleine deurborden, zoals op toiletten, tot grote binnenbewegwijzering projecten met wandpanelen en meerdere locatieborden. Replato bewegwijzering en sign verzorgt bewegwijzering voor kantoren, fabrieken, hotels, ziekenhuizen en alle ander (bedrijfs)gebouwen. Wij nemen het gehele traject van binnenbewegwijzering ontwerpen, uitdenken en plaatsen uit handen.

Huisnummers als bewegwijzering

Met een deurbordje kun je eenvoudig aangeven welke ruimte zich achter de deur bevindt. Deurbordjes zijn bijvoorbeeld geschikt voor het aanduiden van toiletten of spreekkamers. Dit is een voorbeeld van een onderdeel van de bewegwijzering binnen.

Bewegwijzering binnen aan het plafond

Ook heeft u de mogelijkheid van een plafondsysteem als u naar meerdere locaties tegelijk wilt verwijzen. U gebruikt borden van verschillende grootte om naar deze locaties te verwijzen. Panelen zijn gemaakt van aluminium. Samen bepalen we hoe we de panelen aan het plafond bevestigen. Dat kan bijvoorbeeld met onze plafondschroeven. We kunnen ook magneten of systeemplafondhaken gebruiken.

Binnenbewegwijzering op een zuil

In grote open ruimtes is het soms handiger om bewegwijzering op palen of mooie zuilen te plaatsen. Een zuil met bewegwijzering kan aan meerdere zijden bedrukt worden.

Een andere manier om bewegwijzering te plaatsen is met stickers. Deze kunnen bijvoorbeeld op de vloer of op de toiletdeur geplaatst worden. We hebben een ruim assortiment stickers in verschillende materialen. We hebben ook een folie in ons assortiment die je tegen de muur kunt plakken.

Verwijsborden

De verwijsborden hoeft geen standaard vierkante of rechthoekige plaat te zijn, kan elk gewenst model hebben. Of het nu gaat om een ​​ovaal referentiebord of een op maat ontworpen model, wij kunnen het produceren. Wij hanteren geen standaardmaat qua opmaak. Het kleinste stuk dat geproduceerd kan worden is 10x10mm, en het grootste is ongeveer 2000x1000mm. Alles daar tussenin is voor ons eenvoudig te produceren. Geef bij de aanvraag aan welke formaten je graag zou willen hebben, dan bewaren we die.

Binnenbewegwijzering door Replato

Ons voordeel is “het hele plaatje”. Niet alleen de productie of montage van interieurbewegwijzering, maar het hele pakket. Hoe goed is dat? Wij adviseren u om interieurbewegwijzering eventueel in ons eigen tekenatelier te ontwerpen, deze elementen in eigen fabriek te produceren en uiteindelijk op de gewenste locatie te monteren.

Complete bewegwijzering binnen probleemloos uitbesteden, zodat u meer tijd overhoudt voor andere zaken? Replato regelt het van begin tot eind.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar bewegwijzering voor een woongebouw? Voor elk woongebouw is het belangrijk om bezoekers op een eenvoudige en duidelijke manier naar hun bestemming te wijzen. Replato naamplaten en signalering biedt hiervoor een selectie aan bewegwijzering, u kunt uw woongebouw eenvoudig voorzien van de nodige bewegwijzering. Meer weten over binnenbewegwijzering van A tot Z? Neem contact op met Replato uit Almelo. Wij fabriceren in onze eigen fabriek in Almelo (Nederland) en leveren en monteren door heel Nederland, Duitsland en België. 

De bewegwijzering voor binnen kan geleverd worden in folies, aluminium, rvs, stickers, kunststof. Wat de beste keuze is hangt af van de wensen van u als opdrachtgever. Gaat u voor exclusieve borden voor een luxe complex of wilt u voor een wat lager budget kwalitatief goede bewegwijzeringsborden hebben? Laat het ons weten. Wij geven u vrijblijvend advies.

Contactgegevens binnenbewegwijzering

  • Van Weerden Poelmanweg 9
  • 7602 PC Almelo
  • info@replato.nl
  • Tel:+31(0)5468611116
  • Nederland

Handige links