Deze ondernemer heeft zijn of haar pagina nog niet ingevuld

Douglas-overkapping

Douglas overkapping kopen?

Als je een Douglas overkapping wilt is Wood and Garden het beste adres

Een Douglas overkapping op maat

Een Douglas overkapping is doorgaans geplaatst in basismaten en uitvoeringen. Toch komt een overkapping of veranda pas echt tot zijn recht als hij voor 100% op maat vervaardigd is. Zo integreert uw douglas overkapping totaal in uw tuin. Zodat u fijn geniet!

Terrasoverkappingen van de beste kwaliteit Douglas hout

Of u nu een Douglas hout overkapping wilt met een dak dat plat is of met een hellend dak, of u heeft liever een kapschuur het is allemaal mogelijk.
Wij doen alleen zaken met de beste leveranciers van Douglashout,dit is er de oorzaak ervan dat wij in alle gevallen de allerbeste kwaliteit hout verwerken. Zo heeft u jarenlang plezier van een prachtige overkapping met een luxe uitstraling.
Wij hebben alles compleet voor de meest complete inrichting van uw Terrasoverkapping of veranda. Zo nemen we u de complete zorg uit handen. Een selectie van vakmensen staan tot onze beschikking zoals: hoveniers, elektriciens, stratenmakers, timmerlieden enz. Zo zorgen wij dat al uw tuinwensen uitkomen.

Overkapping-Douglas.jpeg
Douglas-overkapping

Glaswanden in een Douglas overkapping

Het genieten wordt veel optimaler als u een glaswand laat plaatsen in uw Overkapping van Douglas hout. De mogelijkheden zijn onuitputtelijk. De overkapping veranderd pijlsnel in een schitterende tuinkamer. Nergens ben u relaxer dan daar. Richt het tot slot in met een heerlijke loungeset. Ook het neerzetten van een kachel behoort tot de mogelijkheden. Zelfs op dagen dat het wat frisser is zit u nog heerlijk onder uw overkapping. Dat is genieten!

Overkapping van Douglas met berging

Vaak is het niet te doen om alle zooi op te ruimen. Denk aan tuingereedschap, skelters, hengels, enz. U weet niet meer waar u het bergen moet. Wat is er dan handiger dan een Douglas overkapping met schuur. Zo combineert u optimaal tuingenot met het de voordelen van een bergruimte waar u al uw spullen moeiteloos opbergt. Voor iedere situatie en iedere tuin zorgen wij voor de de ideale oplossing!

Overkapping aan huis

U gaat voor een Douglas overkapping aan huis? Geen enkel probleem! Omdat iedere overkapping die wij zetten maatwerk zijn zult u verbaasd zijn hoe feilloos uw overkapping past bij uw huis.
Gezellig en sfeervol , dat zijn twee kernwoorden om lekker van uw tuin te kunnen genieten. Door een schitterende terrasoverkapping te laten plaatsen kunt u met mooi weer fijn genieten en zelfs als het weer wat killer is lekker genieten van uw tuin.
In sommige gevallen is een overkapping van Douglas het best tot zijn recht als hij in zijn geheel vrijstaand wordt gebouwd. Als er aan iedere kant genoeg plek is maakt deze opstelling goede manieren om te relaxen in uw tuin. Voor onze vakmensen is geen situatie te moeilijk of te lastig. We weten voor alles een oplossing.

Sfeervol buitenleven bij Wood and Garden

Vindt u het aangenaam om aangenaam buiten van uw tuin te genieten? Dat kan tevens als het weer wat een heel stuk minder mooi is,
Door een terrasoverkapping in uw tuin te laten zetten kunt u fijn beschut tegen regen en wind genieten met uw hele familie

Houten carport

Heeft u ruimte over naast uw woning? Dan is het een buitengewoon plan om een houten carport te laten plaatsen. Door de aantrekkelijke uitstraling is het een verrijking voor uw woonhuis. Daarnaast staat uw wagen voortaan steeds beschut en droog en dat komt de levensduur weer ten goede

Er zijn dus gelegenheden genoeg voor passend gemaakte exclusieve houten buitenverblijven. Door enkel gebruik te maken van het mooiste en duurzaamste hout geniet u jarenlang van uw overkapping, veranda of tuinhuis. Daar er diverse kleurstellingen mogelijk zijn is Wood and Garden in staat om u te helpen aan een buitenverblijf dat volledig bij u past en naar uw eigen eisen is. Dit zorgt ervoor dat uw tuin voortdurend een gelegenheid is voor optimaal sfeervol buitenleven

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? wacht dan niet langer en vraag informatie aan. zodat u snel kunt genieten van een mooie overkapping of tuinhuis helemaal op maat gemaakt van de beste houtsoort.

Wij komen graag langs om de situatie te kunnen beoordelen zodat we een passend voorstel kunnen doen.