fietsaccu-reviseren-logo.png

Fietsaccu reviseren

Goedkoop fietsaccu reviseren? Het reviseren van de fietsaccu is een verstandige keuze, zowel voor uw portemonnee als voor het milieu. U bespaart namelijk twee keer zoveel geld en alle onderdelen worden hergebruikt. 

Inhoudsopgave

Fietsaccu reviseren

Fietsaccu reviseren? Geef uw fietsaccu een tweede leven!

Het reviseren van de accu van uw fiets kan het een nieuw leven geven! Via een nauwgezet proces worden alle elementen van de fietsaccu vervangen, getest en onderhouden voor optimale prestaties. Dit omvat het controleren, opladen, vervangen en schoonmaken van belangrijke onderdelen zoals de cellen, zodat uw E-bike weer presteert als nieuw!

Slechte prestaties? Kies voor fietsaccu reviseren

Heeft uw trouwe E-bike last van minder vermogen of slechte prestaties? Onze experts kunnen u helpen de accu nieuw leven in te blazen met onze accurevisie dienst! Of het nu gaat om versleten of defecte onderdelen wij zorgen ervoor dat u zo weer het fietspad op kan. Voor optimale veiligheid (en gemoedsrust!), maak gebruik van onze gratis fietsaccu revisie nakijk service, zodat u zorgeloos op pad kunt.

Koop geen nieuwe fietsaccu, maar kies voor fietsaccu reviseren!

Wilt u geen nieuwe fietsaccu kopen? Vervangen is niet de enige oplossing. Overweeg in plaats daarvan om uw bestaande fietsaccu te laten reviseren. Het levert gegarandeerd optimale prestaties en dat voor de helft van de prijs van een nieuwe fietsaccu! En aangezien de prijs van een nieuwe accu meestal rond de € 500 ligt, kost een deskundige revisie u slechts € 250. Maximaal vermogen voor de helft van de prijs!

Fietsaccu reviseren door heel Nederland

Bij E-bixz zijn wij nationaal actief. Wij hebben geen fysieke vestigingen door heel het land, maar zijn online actief. Hierdoor kunnen wij tegen een zeer scherpe prijs de fietsaccu revisie uitvoeren. Het werkt als volgt, u stuur uw fietsaccu op voor een gratis check of revisie, vervolgens zullen wij hier direct mee aan de slag gaan.

Wilt u van te voren op de hoogte zijn van de kosten? Dan kunt u een blik werpen op onze website. Staat uw fietsaccu er niet tussen? Dan kunt u ons bellen, mailen of Whatsappen!

Contact E-bixzfietsaccurevisie