burger-restaurant

Burger bestellen? WAW Burger bezorgd bij u thuis. Woont u in de omgeving van Rotterdam, Tilburg of Eindhoven? Dan kunt u gemakkelijk een burger bestellen.

Hamburgers bestellen

Inhoudsopgave

Hamburgers bestellen

Hamburgers thuis bestellen

WAW Burger is geen onbekende burgerzaak in Nederland, met maar liefst vier vestigingen verspreid over Nederland, heeft u altijd wel een burgerzaak in de buurt. Wanneer u wilt genieten van lekkere hamburgers bent u bij ons aan het juiste adres. Hamburgers bestellen is dan ook zeker mogelijk. Geniet thuis met uw gezelschap van de lekkerste burgers.

Gemakkelijk hamburgers bestellen

In een van onze restaurants komen genieten van de burgers of thuis, het is allemaal mogelijk. WAW Burger werkt samen met het bestelplatform Thuisbezorgd. Zo kunt u gemakkelijk en snel uw favoriete burgers bestellen en bezorgen wij snel op locatie in de omgeving van Rotterdam, Tilburg en Eindhoven.

Halal hamburgers bestellen

De halal hamburgers zijn natuurlijk niet meer weg te denken. Halal hamburgers bestellen is dan ook gemakkelijk bij WAW burger. Selecteer uw favoriete burgers, voeg daarbij nog wat patat of andere snacks bij, kies uw drinken en bestel gemakkelijk. Wij zorgen ervoor dat uw hamburgers snel aankomen en de bestelling zorgvuldig wordt verwerkt.

Bij ons kunt u thuis genieten van heerlijke halal hamburgers. Geniet met vrienden, familie of collega’s en maak het gezellig! Bestel nu via Thuisbezorgd of bezoek een van onze restaurants in Rotterdam, Tilburg of Eindhoven.

Keuze uit vele hamburgers om te bestellen

Wij van WAW burger zouden niet het nummer één burger restaurant van Nederland zijn als wij niet verschillende burgers kunnen aanbieden. Kies uit een chicken burger, bacon burger (halal), BBQ bacon (halal), classic burger en nog veel meer. Binnen ons menu heeft u genoeg keuze om uit te kiezen, zo is er voor ieder wel wat wils.

We hebben ook een aantal speciale burgers binnen onze menukaart. Deze burgers zijn een specialiteit van WAW Burger en u kunt ze bestellen voor thuisbezorging of in een van onze restaurants. Voorbeelden van deze specialiteiten zijn de Cheese Burst burger, de Spicy Grilled bacon burger.

Vegetarische hamburgers bestellen

In ons assortiment vindt u niet alleen burgers van vlees, maar ook vegan hamburgers bestellen is mogelijk. Vegan burgers zijn net zo lekker en met dezelfde zorg gemaakt. In ons assortiment vind je ook veganistische burgers. Tekort doen op de smaak dat kan natuurlijk niet, wij staan bekend om de smaak van onze overheerlijk hamburgers. Zo zullen wij ook niet tekort doen op de smaak van de vegetarische hamburgers die u kunt bestellen.m 100% vlees of 100% vegan, besteld u een hamburger bij WAW burger? Dan zit u altijd goed!