Laptop 17 inch

Laptop 17 inch

Table of Contents

Groot scherm bij de laptop 17 inch

Een van de belangrijkste reden om een laptop van 17 inch aan te schaffen is natuurlijk het grote scherm.

Met een groot scherm zorg je natuurlijk dat je bepaalde zaken net wat beter kan zien in tegenstelling tot een kleiner scherm van bijvoorbeeld 14 of 15 inch. 

Het nadeel hiervan is wel dat het minder makkelijk mee te nemen is. Echter wordt dit probleem vaak ook overschat, zeker als je met de auto of het openbaar vervoer reist. 

Als je de laptop veel op de fiets meeneemt kan het inderdaad vervelend zijn. Echter zijn er laptops van 17 inch met een gewicht van minder dan 2,5 kilogram. Dus ook dat is wel mee te nemen. 

Waarom een ​​17-inch laptopcomputer gebruiken?

Laptops met grotere schermen hebben veel voordelen waardoor ze de beste keuze zijn voor verschillende gebruikssituaties. Blijf lezen om erachter te komen of een 17-18 inch laptop iets voor jou is.

Schermgrootte en resolutie


Een belangrijk voordeel van het gebruik van 17-inch laptops is de mogelijkheid om productiever te zijn met een groter scherm. Gebruikers kunnen comfortabel meer informatie tegelijkertijd zien, en zelfs meerdere vensters of applicaties tegelijk bekijken. Dit type groter scherm met een hogere resolutie is ook gewild voor visueel werk zoals grafisch ontwerp, 3D-modellering en video- of fotobewerking. Veel creatieve professionals vinden het essentieel om voor hun werk een 17-inch laptop te gebruiken.

Prestatie

Veel 17-inch en grotere laptops bieden betere prestaties en grafische mogelijkheden dan hun kleinere tegenhangers. Dit scheelt tijd voor intensieve taken zoals het renderen van video’s. Het zorgt ook voor meer koeling tijdens de verwerking, waardoor oververhitting door langdurig gebruik wordt voorkomen.

Voordelen 17 inch laptop

Als je op zoek bent naar een laptop die perfect is voor zowel werk als vrije tijd, dan is de 17 inch laptop de beste keuze.

Voordelen zijn onder meer:

  • Een groot scherm waardoor multitasken makkelijker wordt
  • Meer ruimte voor meer programma’s en bestanden
  • Een groot toetsenbord met een numeriek toetsenblok
  • Een groot touchpad dat het gemakkelijker maakt om aan complexe taken te werken, zoals fotobewerking of videobewerking