Bruiloft videograaf aan het zoeken? 3 tips!

Inhoudsopgave
bruiloft videograaf

Zoeken naar een bruiloft videograaf

Ten huwelijk gevraagd? Gefeliciteerd! Veel stellen vinden het heerlijk om verloofd te zijn en kijken enorm uit naar hun trouwdag. Het plannen van jullie bruiloft is niet eenvoudig. Er moet immers ook zoveel geregeld worden : De trouwlocatie, de fotograaf. de bloemen, de bruiloft videograaf, en ga zo maar door. Deze blog is specifiek gericht op het kiezen van de juiste bruiloft videograaf, ook wel trouwvideograaf genoemd. Ga je op Google zoeken? Dan kun je het beste “videograaf bruiloft” intypen. 

Goede klik met de bruiloft videograaf

Het is erg belangrijk dat jullie een goede klik hebben met de videograaf die hele dag op jullie bruiloft is. Het is jullie trouwdag, en het zou niet gezellig zijn als de videograaf niet bij jullie past. Een goede klik tussen het bruidspaar en de trouwvideograaf zorgt ook altijd voor het beste resultaat. In dit geval is dit een prachtige trouwfilm waar jullie de rest van jullie leven op terug kunnen kijken. 

Ik raad jullie aan met meerdere videografen in gesprek te gaan. Dit kan een ontmoeting in het echt zijn, maar vaak is een videogesprek via Zoom op Teams net zo handig. Ook zal de trouwvideograaf in dit gesprek uitleggen hoe hij te werk gaat, en kunnen jullie hierover vragen stellen. Als jullie dit willen kunnen jullie ook de kosten voor de trouwfilm bespreken. 

Bepaal jullie budget en wensen voor de trouwfilm

Voordat jullie een gesprek voor een trouwfilm met de bruiloft videograaf aangaan, is het goed om jullie budget vooraf te bepalen. Alle trouwvideografen werken tegen andere tarieven en hebben een andere (unieke) stijl. Bedenk bijvoorbeeld goed of jullie het avondfeest ook op de film willen? Dit maakt jullie trouwfilm natuurlijk helemaal compleet, maar brengt ook hogere kosten met zich mee. Willen jullie een trouwfilm waar veel in gesproken wordt? Of willen jullie een film met alleen muziek? Bespreek ook dit met de videograaf. 

Bespaar niet op een trouwvideograaf

Hebben jullie besloten een videograaf in te huren voor jullie bruiloft? Ga dan zeker niet voor de goedkoopste optie. Ervaren videografen zijn altijd duurder, en dit is het beste wat een videograaf kan hebben. Hij weet precies wat hij wilt filmen op jullie bruiloft. Een ervaren videograaf is zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig. Kies daarom voor een ervaren videograaf bruiloft!