maison berger | lampe berger | lampe berger winkel | maison berger winkel | lampe berger brander | lampe berger huisparfum

Voor iedereen die zoekt naar een zeer uitgebreid aanbod van Maison Berger moet bij Plezant zijn. De winkel, online en offline, voor Maison Berger. Door het ruime assortiment aan Maison Berger producten zijn wij bij uitstek de winkel voor de Maison Berger geurliefhebber.

Maison Berger

Inhoudsopgave

lampe berger huisparfum

Maison Berger

Kort samengevat is Maison Berger het moederbedrijf achter onder andere de wereldwijd bekende Lampe Berger brander en de navullingen. Het systeem dat  ongewenste geurtjes in huis verwijdert en een heerlijk parfum verspreidt.

Doordat het bedrijf zich is gaan verbreden, ze bieden nu ook andere parfumverspreiders aan dan enkel de brander, paste de naam niet goed meer. Door de naamswijziging is er weer ene overkoepelende naam voor alles.

Tegenwoordig worden er naast de branders en de vele geurstokjes ook andere geurproducten uitgebracht. Genoeg om het overal prettig te laten ruiken…Je vind het bij Plezant, de Maison Berger winkel! De specialist in Lampe Berger!

 

Maison berger geurstokjes navulling

Wat voor producten heeft Maison Berger?

Maison Berger is een Frans bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Zo merk je de kwaliteit aan de parfums die zij gebruiken in al hun producten. Hoogwaardige parfums die heerlijk en vooral prettig ruiken. Het onderscheidende aan Maison Berger is het ruime assortiment aan de beste parfums voor de vele manieren van parfumverspreiding.

De basis is uiteraard het wereldwijd bekende merk Lampe Berger. Deze geurbranders die de nare en onaangename geurtjes vernietigen, terwijl ze tegelijkertijd een heerlijk parfum verspreiden. Maar daar later meer over!

Het product assortiment is ruim en wordt alsmaar uitgebreid. Zo zijn de andere hoogwaardige parfumverspreiders de (navulbare) geurstokjes, mist diffusers of de diffusers coor in de auto. Allemaal met dezelfde kwaliteit en geuren die we kennen van de geurbranders.

 

De Lampe Berger brander, een product van Maison Berger dat is uitgevonden / ontdekt in 1898 en is sindsdien een fenomeen. De geurbrander is een systeem dat zo gemaakt is dat het een heerlijk geur aangenaam kan verspreiden, terwijl het tegelijkertijd de onaangename geurtjes zoals kook- of rookgeurtjes weghaalt.

Het is een eenvoudig in gebruik, je hoeft het enkel aan te steken en de vlam enkele minuten te laten branden. Na het uitblazen van de kleine vlam, zal het systeem zijn werk pas doen en de ruimte op een prettige manier van geur voorzien.

Gebruik de brander ongeveer een half uur bij een normale grootte van de woonkamer en je merkt dat er een heerlijke geur hangt. Bijkomend voordeel is dat dat het systeem ook onaangename (kook) geurtjes verwijdert.

Wil je een complete uitleg, bekijk hier de Lampe Berger gebruiksaanwijzing.

lampe berger branders

Met de Lampe Berger brander navulling heb je één van die heerlijke Lampe Berger huisparfums die geschikt zijn voor gebruik in de brander. Er is ontzettend veel keuze in geuren voor de brander navullingen, van frisse tot zoete en van houtachtige tot bloemige geuren. Hierdoor zul je altijd een geur vinden die je prettig vind. Het maakt dan niet uit of je de geur kiest die op dat moment past bij het seizoen of gewoon ééntje die je aanspreekt. Probeer wel altijd een parfum te vinden die dat ‘wauw!’ gevoel geeft.

Ben je opzoek naar een nieuw geurtje? Bekijk hier alle huisparfums die verkrijgbaar zijn als Lampe Berger brander navulling.

maison berger geurstokjes

De Maison Berger geurstokjes zijn een perfecte aanvulling op je Lampe Berger brander of juist goed om op zichzelf te gebruiken. Met geurstokjes heb je een makkelijke manier om (de vaak wat kleinere) ruimten prettig te laten ruiken.

Je zet een setje met geurstokjes in de ruimte en hebt er geen omkijken naar. De geur wordt van zelf verspreid. Afhankelijk van de grootte van de ruimte gebruik je een x aantal stokjes.

Is het potje eenmaal leeg dan kun je een navulling van je favoriete geur kopen om in het potje te gebruiken. Ze zijn allemaal na te vullen, dus je hoeft niet steeds een hele nieuwe set te kopen.

Wil je deze geurstokjes eens proberen? Bekijk ons assortiment met de Maison Berger geurstokjes eens.

Voor de geurstokjes raden we aan om hier de geschikte geurstokjes navulling voor te gebruiken en niet de navullingen voor de brander. Dit is een ander soort vloeistof dan voor de geurstokjes geschikt is. Met deze geurstokjes navulling kun je je Maison Berger geurstokjes weer bijvullen of ieder ander gewenst potje met geurstokjes. De geuren komen overeen met die voor de brander, maar het assortiment is wel een iets kleiner. Bekijk hier welke geuren er verkrijgbaar zijn als Maison Berger geurstokjes navulling.

Plezant
Nieuwstraat 27
5111 CV Baarle-Nassau

www.plezantbaarle.nl