Personal training

Personal trainer fitness inschakelen? Kies voor Beachfit. Bij Beachfit zijn wij al meerdere keren genomineerd als een van de beste in personal training. Waar wacht u dus op? Meld direct aan via onze website of neem telefonisch contact met ons op.

Personal trainer

Inhoudsopgave

Personal trainer

Personal trainer inschakelen

Ben jij op zoek naar een persoonlijke trainer en wil je de beste in huis halen? Kijk dan niet verder want dan bent u op het goede adres gekomen. Ieder persoon is anders, je bent uniek met een eigen startpunt en verschillende doelen. Een standaard aanpak is daarom voor niemand de juiste keuze. Je hebt maatwerk en een capabele personal trainer nodig. 

De trainers van Beachfit bezitten over de juiste wetenschappelijke kennis en hebben de vaardigheden om jouw trainingen en je algehele fitheid tot een hoger niveau te tillen. Hierdoor behaal jij optimaal resultaat, sneller en effectiever. Bij  de organisatie is persoonlijke begeleiding, ook echt persoonlijk. Het gaat om jou en wat jij wilt bereiken.

Hoe ziet het programma eruit als je kiest voor een personal trainer van Beachfit?

Maar hoe gaat personal training precies in zijn werk? Het begint bij ons allemaal met een intakegesprek, hiervoor kun jij je gratis en vrijblijvend aanmelden. Tijdens dit intakegesprek maak je kennis met jouw personal trainer. Vervolgens brengt hij jouw beginsituatie in kaart omtrent je beoogde doelen en levensstijl. Het is voor zowel jou, als de Personal Trainer belangrijk om te weten waarom jij jouw doelen wilt bereiken. Met een concreet doel voor ogen kan er een specifiek en effectief programma voor jou geschreven worden. Hierdoor zal je met volle motivatie sporten en is resultaat gegarandeerd.

Personal trainer programma klant

Ga jij je eerste stap ondernemen om een personal trainer te nemen in 2023? Kom zelf in actie en kijk en kies welke personal trainer het best bij je past bij ons, Bekijk wat uw doelen zijn en daarop kan onze personal trainer een voedingsschema speciaal voor jou maken en of u wilt afvallen of juist spieren wilt aanmaken. 

We hebben ook speciaal voor nieuwe klanten een actieprogramma die gaat als volgt : Uniek 8 weken plan voor vrouwen en mannen in omgeving Zuid-Holland. Een intakegesprek met unieke bodyscan lichaamsanalyse (healthcheck) 2x per week personal training op een unieke locatie. Je kan binnen en buiten trainen bij ons. Voedings en leefstijlplan zit er ook bij. Je kan je aanmelden via onze website voor deze tijdelijke actie er zijn maar een beperkte aantal plekken beschikbaar.

Wat zijn de voordelen van een personal trainer?

Je leert de juiste sporttechnieken,

Je weet waarom en hoe je bepaalde oefeningen uitvoert. Hierdoor is kans op blessures vele malen kleiner.

Je traint effectief en bespaard daardoor tijd,

Je personal trainer maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en). Onze professionals weten als geen ander hoe jij het snelste een duurzaam resultaat behaalt.

 Je hebt een stok achter de deur,

We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou net dat zetje in de rug als je het nodig hebt.

 Op maat gemaakte voedingsschema’s,

Als je traint met een personal trainer ontvang je wekelijkse persoonlijke voedingsschema’s, samengesteld door onze voedingsdeskundige. We leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is: als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam.

Je verandert van binnen naar buiten,

Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we samen aan een oplossing op de lange termijn.