shisha company logo

Shisha kopen doe je natuurlijk bij de The Shisha Company. Via onze webshop kan je gemakkelijk een waterpijp naar keuze bestellen. Bestel jij voor 16:00 uur? Dan bezorgen wij nog de volgende dag!

Shisha

Inhoudsopgave

Shisha

Dé #1 shisha webshop van Nederland!

Wanneer jij een shisha wilt bestellen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de #1 waterpijp webshop van Nederland. Naast een fysieke locatie in Den Bosch, kan je dus gemakkelijk online bestellen. Niet alleen voor de nargile, maar ook tabaksmaak en toebehoren zoals kolen.

Wat is een shisha?

Shisha (of nargile) is een soort waterpijp die al honderden jaren bestaat. Het is een populaire manier om van gearomatiseerde tabak te genieten. Met andere woorden rook je dus tabak met een smaakje eraan. De rook gaat door het water voordat het via de buis je mond in gaat. Dit geeft de waterpijp zijn speciale smaak en zorgt voor een unieke ervaring. Dit is dan ook niet te vergelijken met een standaard sigaar of sigaret.

Kan je hallucineren door het roken van een shisha?

Hallucineren door het roken van waterpijp? Dat is onmogelijk. Wanneer jij een van onze nargiles rookt ervaar je geen hallucinogene effecten. Dit komt omdat de tabak die in waterpijp wordt gebruikt geen chemische toevoegingen of drugs bevat. De rook bestaat simpelweg uit smaakstoffen en nicotine uit de tabak. In sommige landen is het zo dat een waterpijp wordt gerookt met drugs maar dit is geen waterpijp.

Waterpijp roken met gezelschap

Alleen een nargile roken kan natuurlijk, maar het is veel gezelliger met wat vrienden. Wanneer we een blik werpen op de Arabische landen (waar de waterpijp oorspronkelijk vandaan komt), zien we dat een waterpijp wordt gerookt met gezelschap. De waterpijp is dan ook niet meer weg te denken en is wereldwijd erg populair geworden.

In Nederland zijn er een aantal nargile cafes waar je enkel binnen een waterpijp kunt roken. Maar wanneer jij de waterpijp buiten rookt, zorgt dit voor een andere ervaring. Wil jij lekker buiten genieten van een goeie nargile? Bestel dan vandaag nog jouw waterpijp met smaak!

Ruim assortiment Shisha's!

Wanneer de meeste denken aan een nargile of waterpijp, denken ze vaak aan het merk Amy Deluxe. Amy Deluxe is een bekend merk binnen de waterpijp industrie. In onze webshop vindt je natuurlijk waterpijpen van dit merk, maar ook nog veel meer merken. Zo verkopen wij waterpijpen van Oduman, MOB Hookah, WD Hookah en nog veel meer merken.

Website link