egaline-pro-logo

Tegellijm

Tegellijm bestellen? Dat doet u bij Egaline Pro. Wij zijn uw specialisten op het gebied van tegellijm en andere soorten bouwmaterialen.

Inhoudsopgave

Tegellijm

Tegellijm om elke klus te klaren

Bent u van plan om binnenkort uw vloer te betegelen? Zorg er voor dat u voldoende tegellijm inslaat. Dit is een must-have voor elk tegelproject, en kan u helpen de klus snel en efficiƫnt te klaren. Deze lijm is er in verschillende formules, zodat u de lijm kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Tegellijm aanbrengen

Wanneer u deze lijm wilt aanbrengen is het belangrijk om te controleren of de ondergrond egaal is, dit doet u door gebruik te maken van een waterpas. De tegels moeten ten minste 30 minuten in de lijm liggen voordat u ze gaat voegen. U kunt een troffel nodig hebben om de lijm gelijkmatig over het oppervlak te verdelen, en hier komt uw techniek om de hoek kijken. Zorg ervoor dat u bij het aanbrengen van de lijm zachte druk uitoefent om te voorkomen dat de lijm te veel wordt belast.

Nadeel van slechte kwaliteit tegellijm

Goedkoop is duurkoop, dat geldt ook voor dit soort lijm. Wanneer u kiest voor lijm die niet geschikt is voor de klus, kan dit nare gevolgen hebben. Zo kan het voorkomen dat de tegels niet goed aanhechten, waardoor iemand zich dus flink kan verwonden. Wilt u zich laten adviseren? Neem dan gerust contact op met ons team van proffesionals. Zij kunnen u de juiste lijm aanbevelen om de klus te klaren.

Droogtijd

Het is belangrijk op te merken dat tegellijm tijd nodig heeft om te drogen, meestal ongeveer 24 uur. Nadat de tegels zijn geplaatst, moet u minstens 72 uur vermijden erop te lopen totdat de lijm volledig is uitgehard. De droogtijd hangt natuurlijk ook af van het klimaat, het merk tegellijm en waar de tegels worden aangebracht. Maar als vuistregel hanteren wij altijd 24-48 uur.

Profiteer van staffelkorting!

Naast vrijblijvend advies, zijn ook onze prijzen zeer aantrekkelijk. Neemt u meer dan 42+ zakken af? Dan profiteert u van staffelkorting. Dus waar wacht u nog op? Maak gebruik van de staffelkorting.

Website link